RRETH NESH

“Stella Mare – Maersk Line in Albania”

Stella Mare është një Joint Venture e themeluar në Nëntor 2016 nga Grupi Balfin dhe Grupi Milsped.

Stella Mare Shpk, ndjek bashkëpunimin e suksesshëm në fushën e logjistikës dhe transportit midis dy kompanive.

Stella Mare është përfaqësuese e kompanisë Maersk Line, grupi më i madh ne bote ne transportin e konteinereve,
duke ofruar shërbimet e saj në Shqipëri dhe Kosovë.

What make
us different

Stella Mare shpk ka nje miksim te menaxherëve me përvojë e të fokusuar, ekipe operacionale të rinj, të motivuar dhe të kualifikuar, të angazhuar në ofrimin e zgjidhjeve më efikase dhe më profesionale të logjistikës dhe transportit. Mbështetur me shumë sisteme të fuqishme web-i, Stella Mare ofron tarifat e kerkuara dhe statusin e dërgesës tuaj në një kohë reale. Klientët tanë vlerësojnë një sjellje profesionale, serioze dhe mbi të gjitha të dedikuar. Çdo klient trajtohet individualisht dhe mbështetja jonë shkon drejt nevojave të tyre. Efikasiteti, drejtësia dhe transparenca janë themelet e qëndrimit tonë ndaj klientëve. Synimi jone eshte krijimi i marrëdhënieve afatgjata dhe besimit – të cilat i tregojme ne çdo takim.

Maersk line:

Me mbi 630 anije kontenierësh, Maersk ka flotën më të madhe të anijeve me rrjetin më të mirë global, si dhe lidhjet më të shpejta dhe direkte për transportin e kontejnerëve. Maersk është një kompani logjistike e integruar që punon për të lidhur dhe për të lehtësuar zinxhirët e furnizimit të klientëve të saj. Si lider global në shërbimet e transportit detar, kompania operon në 130 shtete, me rreth 79.900 punonjes dhe fitim neto vjetor rreth 1 miliardë dollarë.

SEALAND – Shoqeri e MAERSK

Eshtë një linjë detare qe operon ne Europe dhe Mesdhe, e cila mundësohet nga Maersk. Në Europë Sealand kombinon ekipet lokale me një rrjet global të pakrahasueshëm për të mundesuar lëvizjen e mallrave shpejt dhe me efikasitet. Me shërbime të shpejta, fleksibile dhe zyra lokale në pothuajse të gjitha tregjet, Sealand bën te mundur levizjen e anijeve ne europe të thjeshte dhe të drejtpërdrejte.

Ne veprojmë në mbarë botën

Stella Mare është një Joint Venture e themeluar në Nëntor 2016 nga Grupi Balfin dhe Grupi Milsped. Krijimi i kompanisë: Stella Mare Shpk, ndjek bashkëpunimin e suksesshëm në fushën e logjistikës dhe transportit midis dy kompanive. Stella Mare është përfaqësuese e kompanisë Maersk Line, grupi më i madh ne bote ne transportin e konteinereve, duke ofruar shërbimet e saj në Shqipëri dhe Kosovë.

Kontakto

Park Gate, Rruga e Elbasanit

Kati i 11, ap.80, Tirana, Albania

+ 355 69 20 30 393
+ 355 69 80 40 122
+ 355 69 40 30 773